ikizminikler Biz 00.00 dan itibaren 99 olduk kızlarımla 😍 Ne çabuk geçti hiç anlamadım 🥰 umarım son haftalarıma kadar güzel geçer bu süreç ☘️ Hepinizin sağsalim kucağına alması dileğiyle 🌱
Birfincankahve ikizminikler benim de son 57 😍Çift rakamlara düşünce inanın çok çabuk geçiyo 99′dan sonra ne ara buralara geldik anlayamadım bile 🙈Sağlıkla gelsin inşallah ikizleriniz❤️
Aysemelena19 Esraugur2310 benimde son 40 kaldı ikizlerime kavuşmama. Ayni gün sizinle sanirim Size gün verdimi doktorunuz
ikizminikler gulumse0611 ayy az kalmış 🙈 doktorun doğumla ilgili bişey diyormu ne zaman alırız diyorlar
gulumse0611 ikizminikler yok daha demedi şimdi kontrole gidiyorum nst ye girceö bakalm sancı görmeyince birşey demiyo 🤗ciğer geliştirici vericek
Mervella34 Maşallah size 🧿 bizimde son 31 gün ama yarın doğum için gün alacağız bu hafta doğum olacak gibi 🙈🥰
Esraugur2310 Aysemelena19 Benim ikiz değil canım. Ikinci hamileligim ilki normal oldu bunu da normal bekliyoruz bir aksilik olmaz ise.
Aysemelena19 Esraugur2310 anladim cnm pardon ya ben ikiz sandım bi an hayirlisiyla insallah zamanında kavuşursun bebeğine saglikla.🙏🙏
Frutti ikizminikler bizimde son 43 allah nasip ederse hepimiz sağ salim kucaklarimiza alalım inşallah 😍😍