Ahsennurrrr Fe123 14+5 günlüğüm ve su zamana kadar iki hafta bir çağırdı bı sonrakk kontrol üç hafta sonra dedi
Mom-2 Fe123 19+2 bende ayda bir gidiyorum yani kendi kafama göre değil aslında doktorum randevumu veriyor
Mervensn1 Fe123 kalp atışı duyulana kadar doktor ne zaman gel derse o zaman kalp atışı duyulduktan sonra bi komplikasyon gelişmediği sürece ayda bir
Fe123 Ahsennurrrr bende iki haftada bir gidiyorum ama doktor cagirmiyor kendim merak ettiğim için gidiyorum etrafımdaki insanlar zararlı gitme diyor 14+4 um zararli olsa doktor bakmaz zaten dimi kafamda deli sorular
Fe123 Bireylulmasali bende öyle düşünüyorum tabi en az seviyede tutmak iyidir ama ne biliyim okadar risk gurubunda hamileler var haftada bir bazen günde bıkac kez ulturasona girenleride okudum sağdan soldan olumsuz duyunca ister istemez etkileniyorum
Bireylulmasali Fe123 ultrason ses dalgalarıyla çalışıyor ben de çok sık girdim doktorum zararı yok ama gerek yok sana stres olur bu durum dedi kendimi tutmaya çalışıyorum şu an :)
Fe123 Bireylulmasali hareketlerini hissetmeye başlasam rahatlıcam ınsallah sağlıcakla herkes alır evladını kucağına
Eslem61 30.haftaya kadar ayda bir gidiyordum 36. Haftaya kadar 10 günde bir gelmeni istiyorum 36dan sonra her hafta dedi doktorumuz
YNB Ben 6+3 de gittim 12. Haftada çağırdı çok uzun süre gibi geldi. Doktorum bebekde sende sağlıklısin pandemi döneminde biz gebelere sık gelmesini önermiyoruz. Ama ufak bir durum olursa hersekilde irtibat halindeyiz. Şuan 8+3mm :))