Asenadgdvrn80 Benim ilk bebeğim temmuzda doğdu son 3 ayımı yaz gibi geçirdim☹️ çok kötüydü sıcak şişlik terlik olmuyordu o derece ☹️ kışın hamilelik cekenlerde mi son ayında şişlik yaşıyor nasilgecyi bayanlar hamileliğiniz 🤗🤗🤗🤗
Guls06 Asenadgdvrn80 benimde ilk gebeligim aynı durumlarda gezti 20kg ödem tek terlikte 9 ayı geçirdim şimdi 2. Bebek martta gelecek bakalım bende nasıl olacak merakla bekliyorum inşallah rahat geçer
Vampirellam Asenadgdvrn80 Aldığınız kiloya da bağlıdır bence. Ben mart annesiyim. 11 kilo aldım toplamda ama şişlik son 1 ayda oldu ama ben anlamadım. Resimlere bakınca şişmişim dedim. Ve kış hamileliği daha güzel bana göre. Ohh zaten geniş geniş kazaklar giyiniyosun altına tayt. Sıcak basmıyor da(En azindan beni) bunalmiyorsun. Tek sorun dogumdan sonra lohusasin diye kat kat giydiriyorlar öfff .
Guls06 cgelmas kızımdan kalan biçok kullanabileceğim sey var beyaz zibinlar hediyelik gelenlerden maviler hic giydirmedigim vs sadece 4lu bikac hastane çıkışı ve isimi belirleyebilirsek isme özel tulum almayı dusunuyorum yazada artık yazlık alırız 😊