Zehra_Aylin Yatışım yapıldı kızlaaaar yarın 8 de Sezeryanım varrr dua edin kızımla bana sağlıkla kavuşalım
Sevgiii_09 Zehra_Aylin yaa kiyamam Allah im kurtarsin saglikla al kucagina ins🤲benimde 39 hafta oldu daha belirti yok. Cokca heyecan fazlaaiyla korku var🤗Allah im tum hamilelerin yardmcisi olsun🙏🥰
Zehra_Aylin Sevgiii_09 heyecan falan yok bende miniğime kavuşacağım diye baya baya mutluyum e birde sezeryan ya😁🤭 Allah herkesi yavrusuna sağ salim kavuştursun sizide bizide unutmasın rabbim
Zehra_Aylin Cagemeg o günlerin kıymetini bilin şu an saatler kalıyo ve ben karnımı sıvazlayıb ah vah etdiyim ağırlık çektiğim günlerin bitmesine bile üzülüyorum aslında çok güzel hisslermiş burda anladım
Zehra_Aylin Buyrenk amin… Bende öyle düşüne düşüne geldim buralara Allah tüm hamilelere yardımcı olsun
GSOZLEM16 Zehra_Aylin rabbim kolay doğum nasip etsin inşaallah canım hayırlısıyla rabbim kucağına almayı nasip etsin 🤲
Ahsennurrrr Zehra_Aylin sağlıkla al kucağına insallahhhh❤️❤️❤️❤️❤️ Rabbim ağız tadıyla büyütmeyi nasip eylesin 🙏