Merveinc Tecbruleri annisler planlı bi sekilde ilerliyoruz adetime 10 gün var ne zaman test yapsam belli olur sanki hamile kalacağım gibi hissediyorum 🙈 ama şimdi yapıp erkense diye de hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
minikbaby06 Merveinc bende 5 gün kala öğrenmiştim 10 gün kala çıkmaz sanırım inşallah hayırlı haberi alırsınız 🙏
Haree Merveinc Benim de 9 gün var, test yapsan çıkmaz , daha önceki gebeliğimde ovulasyondan ortalama 14 gün sonra öğrenmiştim.Adeti beklemek en doğrusu belki ama sabırsızlık çok oluyor bekleyişte olan anne adayında.
Merveinc Haree muhtemelen aynı zamanlamada öğreneceğiz olup olmadığını sizede hayırlı haberler diliyorum🌼
Mrymozr Merveinc Adetim 5 gun gecikmişti ben öğrendiğimde. Ben cok ustune dusup kendime stres yapmadım cok istiyodm ama artik zamana bırakmıştım cok stres yapinca olmuyodu sizde stres yapmayin adetiniz geçmesini bekleyin inşallah olur😍
Mervensn1 Merveinc adetime 6 gün kala erken gebelik testinde negatif çıktı tam adet günümde çok silik ikinci çizgiyi gördüm
Zeyne_yusuf0142 Mervensn1 🙄🙄🙄🙄ben şimdi aldrdm ama en son adetim 8 eylüldü adetiöe 3 kala test yaptm neğatif çıktı şimdi 5 gün geçti erken gebelik testi aldım 🤷♀️demekki oda ya şık göstere biliyor
Mervensn1 Zeyne_yusuf0142 bende geç döllenme olmuş zaten kan değerim çok düşüktü öğrendiğimde 53 dü sanırım seninde öyle olabilir belki