buseyusuf27 Busra4122 normal cnm bnmde oyle buyur zamanla oda mrk etme sen takma kfana ıkısıde esıt hale gekyo doguma doğru
61Aysen Busra4122 benmde ilk.hamile kaldgmda sag göğsüm sol göğsümden baya buyuktu suan birz dha duzeldilr ama sag tarf bi tik büyük
61Aysen sennur26 benmde sağ göğsüm sol gogsume bakrk baya bi buyumstu hamile oldgmu öğrendm bide erkek bebek sağ tarafta durur derler bnm hep sağdaydı oğlum olcak.Sağlıkli olmasi en önemlisi tabiki cinsiyet önemli değil ama insna yinede merk eder ya.
sennur26 61Aysen Öyle tabi çatlıyorum meraktan bi dahaki kontrolüm 12. Haftada acaba belli olur mu ki 😂 Bu arada benim de bebişim sağ tarafta 😂
61Aysen sennur26 tahminde bulunabilr o haftalrda öğrenenlerde var.bnm adimi unutma cinsiyeti ogrenince habr et😂
Seraparsln Busra4122 farklı olmayan yoktur herhalde 🤭 ben kendimi sorunlu sanıyordum doktora gidecektim sonradan öğrendim ki hemen hemen her kadında varmış bu durum
Seraparsln Busra4122 arada oluyor ama 1 gün sonra düzeliyor yağ sürüyorum zaten sürekli doktorum söyledi doğumu tetikliyor ve çatlak olmasını önlüyor
turansmom1 Busra4122 vücudunuzda çift olan herşey digerinden her zaman büyüktür. Kulağınız, burun deliğiniz, gözünüz, ayağınız, kolunuz yaratılışımızda bu var yani biri birinden büyüktür hep ama çok dikkat etmeyince anlamazsınızda🤔