buseyusuf27 ElvinAlaz cnm rahım kasların gerılmesı sonucu ve bebek bas asagı oldugundan vucut doguma hazrlıyormus bnmde agrm var saga sola donerkn özellıkle ve yataktan klkarken normal dedı doktor
Kawaharada buseyusuf27 ben 34 haftalığım bugün ilk defa bende batma şeklinde ağrı hissettim geçen haftaki kontrolde bebeğim hala makat geliş dönmemişti. Dönmüş olabilir mi acaba diyeceğim ama başını yukarda hissediyorum hala 🤔
buseyusuf27 Kawaharada bnde 34 haftayım bızımkı 32 de döndü şükür ama normalmış yanı rahım kaslarından dolayı agrı yapıyor sonucta baskı var ıkı turkude senınde döner elbet mrk etme 🤗
ElvinAlaz Kawaharada başı olarak hissettiğin poposu olabilir. 30 dan sonra baş alağıdaydı bebeğim 39 dayım uzun zamandır poposu göğsümün altında. Twerk yapıyor içerde sanki 😅
rabiaaao ElvinAlaz bebeğin artık assaya baskı yapıyor bende kızımda öyleydim lavobaya gitsem sanki bebek altımdan çıkıp dusecekmis gibi hissettim yatamadım kalkmadim birde hızlı hızlı yürüyünce sancilanirdim sonra doğum yaptım 38+4 de