Mariamadenim Selamlar cancağızlarım bu hafta detaylı ultrasona girmem gerek fakat İzmir’de kime gidilir fiyatlar nedir bilen varsa beni aydınlatabilir misiniz ? 😊
Tugce1803 Mariamadenim Ben Alsancakta Ergun Öziz e gittim bir doktor tanıdığımız aracılığıyla, çok memnun kaldım🙏🏻Fiyatı 510 lira
pofuduk Mariamadenim bende bu konu ile cevaplari cok merak ediyorum iki hafta sonra ayrintili ultrason zamanimiz geliyo ve ben cok kararsizim tesekkur ederim bu post icin
Mariamadenim Mariamadenim Kızlar şimdi Alsancak MR ı aradım siyah beyaz 250 tl renkli 300 tl dedi yarın için randevu aldım buradan detaylı bilgilendirme yaparım Size de 🥰
Minikjelibonum Mariamadenim perinatalog prof. Fuat akercan alsancakta özel muayenesi. Ege üniversitesininde bölüm başkanı çok bilgilli nokta atışı yapıyor direk
nilsmother Minikjelibonum nasıl randevu aldınız Bn ege üniversitesinden aldım randevu istediğim doktorlardan vermediler
Nalos Alsancak caminin orda prof. Dr. Selahattin altunyurt tavsiye ederim. Bende hemşireyim kendimde ona gittim fiyat 450 TL ☺️
Glay1995 @Mariamadenim Ben hem prof. Serkan güçlüye gittim (550 TL) hem Doç. Dr. Barış Büke ye gittim (500 TL) Barış beyden daha çok memnun kaldım.
Limonlimon Mariamadenim alsancak hocazade cami yanında dr selahattin altınyurt var perinatolog…ücreti 450 tl çok memnun kaldım tavsiye ediyorum…
Mgersn pofuduk evet memnun kaldım radyoloji doktoru yapıyor zaten bana hepsini açıklayarak göstererek yapmıştı.
Emilyyy Bugün Cenk Gezer’e gittim detaylı ultrasona, Alsancak’ta Talatpaşa bulvarı üzerinde muayenehanesi, gayet memnun kaldım. Fiyat nakit 500 TL.
nilsmother Minikjelibonum anladım canım ege üniversitesi özel muayene numarasını aradım Bn Bi perinatoloğa verdiler randevu. Ücreti ne kadar peki?