Yesimy Kızlar 40. Haftadayım ne sancım var ne bişey Doğum olunca hepsi aniden mi gerçekleşir nasıl doğurucam bilemiyorum şu ana kadar normal dedi doktor doğumumu ama son ana kadar ne olacağı belli olmaz bakalım bekliyoruz sizler ne durumdasınız
Ilkannelik Yesimy son adet tarihinizle göre mi 40 hafta yoksa Ultrason kontrollerinde göre mi acaba ?? Benimde 39 olacak neredeyse kanala girdiyi halde çok az akinti haricinde hala kasılma şancı vs yok bekleyeceğiz 😏
Bulut2018 Benim de ilk hamileliğim fazla bilmiyorum fakat arkadaşım yakında Doğum yaptı ve 42 haftalık doğurdu 😌 Sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına
Yesimy Bulut2018 40ımın bitmesine 2 gün kaldı. Ondan sonra 3,4 gün daha bekleyip doktor suni sancı vericez dedi açılma yoksa suni sancı çatıyı mı açacak ahh kafamda çılgın sorular
Yesimy Seilz çatı muayenesinde pelvik bölgen dar ama normal Doğuma engel değil dedi NST de sancı bi gözüküyo bi gözükmüyo merakla bekliyoruz
Yesimy Penaber benim de NST de sancım bi göZüktü en son gittiğimde gözükmedi içeride pek memnun hanım kız 🙂
Seilz Yesimy bana da çatı muayenesinde vücudun çok uygun dedi ama açılma yok haftaya kontrol var tam bakalım ne olacak
Marguerite Bende 38+2 yim ama agırlaştm artk kızlar ne zman dogcak merkla bekliyorm azckta korkuyorm hayırlısıyla gelseler🙁 üstelk hemoroid çktı bugn doğumda dha beter olursa die dişünmeden edemiyorum 😞ArifeMuratt Seilz hjertemami Yesimy Yesimy
hjertemami 38+6 olduk bizde 😣 acayip sancılarım oluyor... hatta son 2 gündür bacaklarım kalçalarıma kramplar giriyor. Önceden de vardı ama şimdi daha da ağır oldu. Ayrıca bu haftalarda mide bulantılarım başladı 😔
ArifeMuratt 39+4 haftadaym 1 cm açıklık var dedi doktor ama neden dogmuyoooo😌 Hafif sancım var sadece
RdvanSimgeYlmaz 39+2 olduk ama ses soluk yok 38de çatı olduk bizde açılma yok kanala girmemiş dedi doktorum bekliyoruz cuma kontrol var ☺
Yesimy RdvanSimgeYlmaz benimki kanala girmiş ama açıklık var mı yok mu onu bilemiyorum sancım da YÖK olsa bi dert olmasa bi dert Allah hepimizi bi Avazda kurtarsın
Yesimy Queengmz hastaneye son çare olarak git derim çünkü orada beklemek daha yorucu ve stresli sancın kanaman yoksa son ana kadar beklemelisin doktor kontrollerinin haricinde
Yesimy Ilkannelik son adet tarihimle ultrason tarihi birbiriyle uyumlu ikisi de aynı gidiyo bende de akıntı oluyo ama sancı yok doktor Cuma’dan sonra birkaç gün daha bekleriz suni sancı veririz dedi başıma neler gelecek bilmiyorum Allah bir avazda kurtarsın hepimizi
Yesimy gulanne aynıyız canım benim de kız bebek gününü doldurmaz diyorlardı ama artık inanmıyorum öyle bir genellemeye