150403 Eceunverkanra benim kasılma değilde adet sancısı gib sancı oluyor o yüzden nasıl sayıcam bilmiyorum 39+3 üm
Eceunverkanra 150403 Valla ona kasilma değil diyorlar benim de var adet agrisi gibi sancim arada vuruyo geciyo gibi ya da bazen surekli oluyo bi sure sonra geciyor gibi. Sanirim aciklik oluyor o yuzden oluyor, dogum icin gerekli olan sanirim kasilmalar.
150403 Eceunverkanra benim 37+6 da doktorum 2 cm açıklık var demişti de nişanımda geldi bekliyorum halen
Eceunverkanra 150403 37+5te sifir acikligim vardi cati muayenesinde sonra biraz hafif agrilanmaya basladim yalanci kasilmalar da artti su an 38+5 ama simdilik belden vuran agrilar ve hafif sancilar haric bir belirti yok. Allah sag salim kucagimiza alacagimiz hayirli dogumlar nasip etsin insallah 🤲🏻
buseyusuf27 Eceunverkanra aynısı suan bende var ebeme yazdım beklıyorum haber dünde kasıgımda vardı agrı gectı ama bu sancı gelıp gıdıyor sürekli 🙄 anlamadm bısey bnde 35 hafta yenı oldum erken dha yaa suan gelmesın 😁
Eceunverkanra buseyusuf27 kasilma seklinde mi yoksa adet agrisi seklinde mi? Haftan biraz erken eger gecmezse bence hastaneye git nst’ye girersin icin de rahat eder
150403 Eceunverkanra amin inşallah Vala insan hem evladını merak ediyor diyede biran önce olsun istiyor 😊
buseyusuf27 Eceunverkanra kasılmamda oluyor düzensiz zaten onu bılyorm da bu dunden berı var gece basladı adet sancısı gıbı düzensiz buda ebe de normal dedı yalancı sancılar dedı mrk etme dedı tm dedm düzensiz oldgu ıcın pek önemsemiyorum 🤗 zten hafta sonu doktora gdcm
Eceunverkanra buseyusuf27 Yani ona bakarsan benim zamanim geldi artik son 9 gun surekli adet sancim var 1 haftadir ama dogurdun mu diye sor yok oyle bir sey 😂😂
buseyusuf27 Eceunverkanra 😁😁 oda iyimiş valla hurma ye bol bol gunluk 5-6 tane flan merdıven ın cık squat yap dogumun kolay olur enazndan bn evde platesle yapıyorm
Eceunverkanra buseyusuf27 Valla yapiyorum iste elden ne geliyorsa hayirlisiyla insallah bir avazda saglikli hayirli dogumlarla alalim kucaklarimiza bebeklerimizi insallaaaahhh 🤲🏻🤲🏻
Eceunverkanra 150403 Ya evet biraz oyle :) insan vakit yaklastikca iyice sabirsizlasiyor gercekten ☺️☺️