Tgbugra Kızlar hamileliğin 4. Ayından itibaren günde en fazla 2 defa maden suyu içmek bebeğin kemiklerine iyi geliyor diye duydum bi zararı olmaz dimii ?
Cramel Tgbugra canım benim doktorum da iç dedi ama sodyum oranı düşük olanlardan al dedi. Beypazarında çok yüksekmiş. Sakaveya uludağ içebilirsin dedi. Değerlerine bakıp öyle alabilirsiniz
yigitalpinannesi40 Tgbugra Hamilelikten önce sevmeyen tüketmeyen ben şimdilerde bağımlısı oldum uludağ ve beypazarı en iyisi bana göre hergün tüketiyorum
Aknkbr Tgbugra bn hergün sade soda içiyorum magnezyum içeriyo 38 haftalığım hiç bir zararını görmedim bebeğede kilo yapıyo
Busra_24 @Tgbugra evet hem bebek icin hemde magnezyum eksiği icin doktorlar günde bir tane öneriyorlar. Ama herseyin oldugu gibi bununda fazlasi zarar. Ozellikle tansiyon sıkıntısı yasayanlar icin 1den fazlasi sikinti yapabilir.
ipek-smr Busra_24 eğer magnezyum kalsiyum ilacı kullanıyorsan günde bi tane içmen yeterli olacak çok mide yanmanız varsa iki tane de içebilirsiniz bi zararı YÖK
Tgbugra ipek-smr evet magnezyum kullanıyorum ama şu son günlerde günde 2 tane içiyorum rahatlatıyor sanki
Tgbugra Cramel değerlere hiç dikkat etmedim beypazarı ve saka kullanıyorum ama onlarda dikkat edecem :)
mavilibisey Tansiyon sıkıntısı yoksa günde 1 tane çok iyi magnezyum açısından. Krampları filan da baya engelliyor. Test edildi :)
Busra_24 @ipek-smr evet belki normal gebelerde sıkıntı olmayabilir ama yüksek tansiyon sorunum var ve fazlası tansiyon yükseltiyor.
ipek-smr Tgbugra evet hem de gaz sancısına iyi geliyor malum bu dönemlerde kabızlık ve gaz sancısı oluyor gebelerde soda rahatlatıyor
Zuhalgulsen Maden suyu icmedigim zaman ayaklarımda kramp ve vücudumda ağrı oluyor.madensuyunu ictigimde bu sıkıntılarım olmuyor şükür.
Cramel ipek-smr yok canım söylediğin doğrudur mineral bakımından zengin ama hamilelikte tuz ödem yapıyor ondan ne kadar az tüketirsek iyi☺️
Melisaaa16 Bende maden suyu bağımlısıyım, bana kalsa 1 koliyi 1 günde içebilirim 🙂 çok seviyorum hamileliğimden dolayı şu an 1 tane içiyorum