Pyavuz Merved21 biz 5.+6 da duyduk ama doktorumuz tekrar dinlemek icin 10 gun sonrasına bir daha cagirdi.
ozlmrdmm Merhabalar bende cumartesi gittim doktora ultrason ölçümüne göre 5+5 haftalık çıktık doktorum sadece keseyi gördü şuan içi boş sizce haftaya pazartesi görür müyüz bebeğimizi.. yaşayan varmı böyle bişey çok üzülüyorum vajinal ultrason ile bakıldı
Dnzz888 ozlmrdmm hiiççç üzülmeyin çok normal haftaya görürsünüz🙏🏻Üzülecek hiç bir şey yok takılmayın bile😊
ozlmrdmm Bireylulmasali çok sevindim😇 sağlıcakla kavuşmanız dileğiyle 🙏🏻 İnşallah dediğiniz gibi olur çok teşekkür ederim💞🤗
ozlmrdmm Nuray23 çok sevindimm🤗 darısı bana olsun inşallah o kadar çok endişeleniyorum ki biz de gittiğimizde ultrasona göre 5+5 tik 8mm di kese boyutu içi boştu 10 gün sonra tekrar gel dedi haftaya pazartesiye gideceğiz inşallah sizin gibi bizde güzel sonuçlar alırız 🙏🏻🤗 Sağ salim kavuşmanız dileğiyle
Nuray23 ozlmrdmm amiin insallah gittiginiz de duyarsiniz bu guzel sesi. Rabbim duymak isteyen herkese nasip etsin. Tesekkur ederim. Insallah sizde oyle