Ozgecetindag Kizlar dogum ucreti uygun fiyatli hastane ariyorum normalde gittigim hastane doktor var fakat doktorum baska hastanede dogum yaptiriyormus muayene ucreti ve dogum ucreti hakkinda bilgisi olanlar? 2,3 hafta sonra dogumum var
Whitechicken Cemremmm ata sağlık ile yeni mi görüştünüz bende orada doğum yapacağım Allah nasip ederse Aralıkta
Whitechicken Whitechicken benimde engeç ocağın ilk haftası normal 4000 epidural 4600 dediler ama nasıl doğum yapacağım daha bilmiyorum ben 32 haftalığım
Tugce1803 Ozgecetindag medifema Ali İrfan Güzel e gidiyorum 3500 tl doğum ama daha öncesinde orda devam ettiğim için
Sahra3568 Tugce1803 daha öncesinde devam ettiğim için demişsiniz muayene yada doğum gibi o hastaneye devam ettiğiniz için normal fiyata göre dahamı düşük oluyor acaba?
Mrwemn Ozgecetindag cinarlida dogum yaptim 1 ay once 3000 tl ve epidural . dogumdan 2-3 saat sonra ayaktaydim bebegime baktim gayet memnun kaldim.
Tugce1803 Ozgecetindag Ben daha önce Hayri beye gidiyodum onun ücreti 3500 liraydı o istifa edince Ali beye geçtim o yüzden benim 3500 lira