sedaaa Merhaba güzel anneler size birşey danışmak istiyorum lökosit testim 47 çıktı doktor cok yüksek diye antibiyotik verdi 28 haftalık hamileyim sizdede varmıydı böyle bi durum nasıl düşürdünüz??
zgrYilmaz sedaaa sedaaa merhabalar canım çok geçmiş olsun bende aynı dertten ilk idrar tahlili yaptırdım idrarimda lökosit görüldü kültür tahlili yaptırdım onun sonucu cuma günü çıkacak sen kültür yaptırdın mi canım yoksa direk tedavi mi başladılar bı de kaç haftalık oldunuz
Yaseminentrk sedaaa Aynı durumdan müzdarip ben🤦🏻♀️ Antibiyotik başlandı.. 2 tane ilaç kullanıyorum sabah akşam ikiside. Bir de ilk gece bir suda karıştırılarak içilen bi ilaç kullandım.
sedaaa zgrYilmaz pazartesi çıkıcak benimde kültür testim ama antibiyotik yazdı cok yüksek dedi 47 😒sizin kaç çıkmıştı?
sedaaa Yaseminentrk günde 1 tane antibiyotik verdi kültür yaltı sonucu pazartesi alıcam canım cok korkuyorum siZin kaç cıkmıstı?
sudamlasi Benm de lökosit yüksek Dr ilaç verdi kullanmadım suyla geçti su içmeyi bıraktım yine şikayetlerim başladı suya devam bence tek çare
zgrYilmaz [bilinmeyen] 😅😅😅 Allah kahretsin o lokositcileri emi 😂 ne diyim cnm Allak iyiligimizj versin inşallah 🙏🤗🐣
Deletedmom15257 sedaaa cnm benim 8-10 sonra toz versi içtim günde en az 2 lt su içtim bir ay sonra 4-5 olmustu ama sonra kum çıkmıştı 😁 lökositsiz gebelik mi olurmuş 🤣🤣