Sermec27 Fatmanursanliii 15 haftaya göre bana büyük geldi pipi canım benim oğlumun 20 haftada bile bu kadar büyük değildi sanki kordon gibi doktor tahmin etmedi mi yani
Adeviye Fatmanursanliii bebeğin çok belirgin erkek bebek kız bebeğe göre daha erken oluşuyormuş vücudu
Fatmanursanliii Kızlar 15 haftalığım doktor erkek dedi ve pipisini gösterdi bana çok büyük geldi kordona karışmış olabilir mi dedim yok dedi sizce doğru mudur?
Fatmanursanliii Nida_Y bacak kalınlığında göre biraz büyük geldi de gözüme o yüzden emin olamadım teşekkür ederimm😊
Fatmanursanliii Sermec27 doktorda söylerken büyük dedi zaten canım bende şaşırdım net emin olmak için detaylıyı bekliyorum ama kızda böyle olmaz ki arada kaldım valla
papatyagil Benim 13.haftada aynıydı görüntü dr erkek demisti ben içimden diyorum yok kesin karıştırıyo bu kadar büyük olamaz bu haftada diye 16 17 haftaya kadar icimde bi şüphe bekledim ama erkek cinsiyetiniz 😊
papatyagil Fatmanursanliii evet erkek değişmedi 20.haftadayiz :) sizinkide erkek hatta göstersinler hep kordon dur diyip durdu ama degismedi
Fatmanursanliii roserosey yaşayan çokmuş bunu meğer teşekkür ederim insan arada kalıyor bişey almaya korkuyorum 😊
Sermec27 Fatmanursanliii bilemedim canım sen yine bence detaylıyı bekle yani bana cok büyük geldi pipi bizim 20 hafta bile böyle değildi 🥰
Fatmanursanliii Sermec27 evet bende başından beri kız hissettiğimde midir bilinmez inanamıyorum bi türlü ama vücut olarak erkek gibi kaba kız çocuğu narin oluyor bu yüzden de erkek sanırım diyorum