ozge-52 Arkadaşlar bir sorum olacak benim canım aşırı nar istiyodu iki gündür yiyorum yenmemesimi gerekir
buseyusuf27 ozge-52 ılk defa duyuyorum ne alakaymıs nar yenmesı anlamadım bnmde cnm ıstyor yarın esım alcak vlla kırdırıp yıcem 😁 vıtamınden baska bısey degıl esım saglıkcı zararlı olsa zten yedirmez cunku herseyımı kontrol edyor duzenlı olrk
htcedgn ozge-52 diyetisyenim rahim kasılmalarını tetiklediği için nar,ananas ve hurmayı tüketmemem gerektiğini söyledi. O günden beri üçünü de tüketmiyorum🌸 ama belli miktarda, abartmadan tüketmek zararlı olmaz diye düşünüyorum☺️
buseyusuf27 ozge-52 Nar hamileler ve anne karnındaki bebek içinde çok faydalıdır. Hamilelikte nar yemek bebekte leke yapmayacağı gibi düşüğe de neden olmaz. hatta link bırakayım okusunlar https://www.google.com.tr/amp/s/mobile.tgrthaber.com.tr/amp/aktuel/hamilelikte-nar-yemek-zararlimi-bebekte-leke-yapar-mi-hamilelikte-nar-yemenin-faydalari-2620850
ozge-52 internete bakıp okuduğumuzda böyle okuyoruz fakat bazı doktorlar insanı muallağa düşürüyo maleseeeff
Serrax İlk gebeliğimde her gün üşenmeden nar ayıklar yerdim. Allaha şükür bir şey olmadı. Doktorların bilimsel verilerle bulunduğu uyarılar dışında lütfen kimseye itibar etmeyiniz.