140220AA 38+5iz iki üç gündür çok akıntım var beyaz bir akıntı çamaşırım çok batıyor normal mi kizlar
buseyusuf27 140220AA yok cnm akıntı herkeste var sdce son haftalarda dha fzla oluyor doğum belırtısı ıcın duzenlı kasılma yada nişan olması lazım pembe,kırmuzı veya kahve sümüksü akıntı lazm
Guluc 140220AA rahim duvarı inceliyormuş canım incelcek öle sonra açılma başlıyor akıntın gelmesi iyi birşey ama beyaz kokusuz sarılar enfeksiyon muş çünkü
Mmmerve123 minikmucizem1_ benımde 34 haftam ve beyaz akıntım geliyor bazen aşırı geliyo ama sümüksü değil katı beyaz gibi enfeksiyon olsa kaşıntı vs yok daha yeni idrar tahlili verdim çıkardı idrarda
minikmucizem1_ Mmmerve123 bende öyle düşünüyordum ama bazen enfeksiyon falan kanda çıkmıyor dediler doktora akintim var dedim ilaç yazmış bugün aldım kullanacam inşallah Allah korusun tehlikeli bişey olabilir
Mmmerve123 minikmucizem1_ canım kan değil sadece idrarda verdim idrar da çıkıyor ama enfeksiyon bende çıkmadı bişey
durununannesii 140220AA canım benim doğumdan 1 hafta önce çok yoğun akıntım oldu böyle sümüksü şeklindeydi 1 hafta sonra nişanım geldi ve doğum yaptım