Sinemarslannnn Pembisanne canım senin değil bebeğin kilo alması önemli ben 29 haftalık oldum 4 kilo aldım ama bebeğin kilosu çok iyi mesela sen de Haftana göre gayet iyisin
Nida_Y Pembisanne çok zayıf başlamışsınız gebeliğe büyük şans o yüzden 3 kilo 20 haftada gayet iyi ben maalesef biraz tombul başladım 20. Haftadayım henüz hiç almadım ama almamak için hergün spor yapıp düzenli besleniyorum. Bebek de gayet iyi 🥰
Jdiebsh Pembisanne zayif baslaman bi avantaj 3 kiloda hic bisi degil bende 23+6dayim 2.5 kilo almisim normal zaten 5 6 aydan sonra baslarsin kilo almaya
aylinsss Pembisanne sizinle aynıyız hemen hemen 45 ile hamile kaldım 22 haftadayım şuan 2.5 kg aldım doktorum gayet iyi diyor zayıf olman büyük avantaj ama iyide gidiyorsun maksimum 10 kg alırsın dedi ben çok memmunum bu durumdan
Asena-34 Ben 21.haftafa 8 kilo aldığımı öğrendim 7günde 2 kilo alıyorum acaba şimdi kaç oldum 24.haftadayım sen gene iyi
ozbyhnd Pembisanne oo arkadasim ben 24. Haftamdayim 16 kilo aldım 😂😂 45 ten 61 e ciktim doktorum da zaten cok zayif basladin bu haftadan sonra aldigin kilolari almis olarak kabul edersin diyor 😂😂😂 bebek de normal kilosunda seyrediyor dert etme 😂🐛
MERVESK @Pembisanne Ben de 21 deyim 4 kilo aldım biraz fazla iştahım açıldı malesef ama sizin kilonuz zaten normal dert etmeyin