Dilekk [ ] Herkese merhaba öncelikle bu program bana gerçekten çok şey kattı çok şey öğretti iyki böyle bir program böyle bir forum oluşmuş bu programı indirirken daha henüz 4 haftalıktık şimdi ise miniğim yanımda hamd olsun 🙏 05.05 Cumartesi günü kontrolümüz vardı artık 41 haftalık olmuştuk doktor odasına girdik ve doktorum Dileeek hala yokmu gelen giden artık yarın yatışını yapalım nöbetçiyken de bu nazlı kızın kendisinin geleceği yok dedi 😊 şok oldum Kayınvalidem yanımdaydı eşimi aradım söyledim hemen şaşırdı sonra eve geldik tabi benim gözüme nasıl uyku girsin nasıl sabah ediyim hiç uyumadım annem geldi sabah da hastaneye geçtik saat 10.00 ve yatışım yapıldı muayenem yapıldı ve doktorum suyumu patlattı sıcak sıcak aktı 🤦♀️ sonra açılmam 4cm di n’aptın Dilek yürüdün mü dedi dün hastaneden sonra yürüdüm ve hastanenin merdivenlerini yürüyerek çıktım dedim aferin kız dedi😊 bu arada doğumhane 4.katta🤫 daha sonra suni sancı verilmeye başlandı hafif hafif kasılmalarım başladı belimden dedim suni sancı böyleyse oo ben kolayca doğururum tabi nerdeee hayaller🙄 öğlene kadar çok şiddetli değildi sonra 12 gibi benim terler boşalıyor yürüyorum eşime belimi ovduruyorm ama ne fayda banamısın demiyo benim sancı arttıkça ben bağırmaya başladım anne nasıl yaptın 6 tane birde nasıl doğurdum diyorum annem ağlıyo beni öyle gördükçe sonra ebe geldi 6 7 cm oldu dilek az kaldı hadi dedi beni duşa soktu o sıcak duş biraz da olsa rahatlatmıştı sonra Pilates topunda oturttu ebem belimi ovdu saçımı topladı saolsun o kadar iydi ki ama dayanamıyordum daha fazla yeter nolur sezeryan alın diye bağırıyorum doktorum saçmalama Dilek yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik unutacaksın yarın bunların hepsini dedi ebem de bir yandan tamam kuzum az kaldı diye beni rahatlatıyo sonra epidural normali söylediler kabul ettim yaptılar az da olsa hafifletti sancımı 1 saat bekledim ve 10 cm olmuştu açılmam ve Doğum odasına gittik sancın geldikçe ıkın dedi doktorum bir kere ıkındım nefesim yetmedi bıraktım bir yandan ebede karnıma bastırıyor felaket bi şekilde bir yandan hadi kuzum hadi btanem diyo gerçekten Melek gibi bir ebeydi allah razı olsun ikinci ıkındım gene olmadı ve üçüncü ıkınmada karnımda sımsıcacık bir melek tertemizdi 👼🏻😍 öptüm öptüm sonra aldılar babasına götürdüler. Bana dikiş atıldı çok hafif hissediliyor oda 🙈 Allahım o kadar güzel bi duyguydu ki rabbim herkesi bu forumdaki bekleyen herkesi kavuştursun inşALLAHH meleklerine🙏 06.05 16:49👼🏻💜
Irmakk Dilekk hayırlı olsun RABBİM salihalardan eylesin 😍😍 hayırlısıyla bizlerde kucagımıza alırız inşallah ben biran önce kucagıma almak istiyorum
Elifffyaman Allah hayirli uzun omurler nasip etsin sizede bebeginizede devlet hastanesindemi dogum yaptiniz acaba doktorum nobetciyken demissiniz de
Nur-95 Merhaba canım. Dr tuba nadide dimi. Bende yeni gebeyim ona başladım. Birşey merak ediyorum. Doğum pilates topu falan hastaneye bağlı mı yoksa sen ekstra mı yaptırdın. Her Doğum anında herkese yaptırıyorlar mı.
Dilekk Nur-95 kusura bakmayın yeni gördüm yorumunuzu herşey onlara dahil sancı çekerken ebe yaptırıyor saolsun duşa sokuyolar çok iyilerdi çok memnun kaldım doktorumdan da ebemden de
Burcuaykut Benimde doğumumum tam ozamanlara denk gelecek evlilik yıldönümünde belki bende kucağıma alırıö oğluşumu 🤗❤👶🏻
Mybabe Hayirli olsun saglikla buyusun insallah 😊 41 haftaya kadar hic acilma var miydi yada bebek kanala inmis miydi?
Mervecan Dilekk resmen yaşadım sanki o anı. Gözlerim doldu okurken heyecandan ☺Rabbim analı babalı büyütsün inşaallah. Bende 20+4 üm. Allah nasip ederse normal istiyorum. Tek korkun kesik olması. Bana da dua edin 😌😌