bebisloading Ozdmrkbraa ne demek canım, maksat uzun vadeli giyebileceğimiz güzel cicilerimizin olması mis gibi 😉
Ozdmrkbraa bebisloading aynen öyle zaten her şey çok pahalı en azından aldığım şeyi uzun vade de kullanabileyim 😍
Ozdmrkbraa haziranin25i dün normal pijama aldım ordan ihtiyacım olduğu için lohusa seti almak yerine iki tane daha alacam ordan karar verdin sizin sayeniz de 😍
haziranin25i Ozdmrkbraa rica ederim yavrum danışa danışa mantıklı olanı buluyoruz 🤗😂 sağlıklı günlerde giyin 😘
Tugbanur_19 Ozdmrkbraa enucuzbebekmarket diye bi sayfa var instagramda ben bebeğime ordan biraz bişey aldm kendimede ordan alcam çok uygun bi sayfa ordan alabilirsn lohusa pijama takımları 70 tl den başlıyo
Tugbanur_19 Ozdmrkbraa her bedene göre var bnde ordan alcam bebeğimin ihtiyaçlarını tamamladm kendi ihtiyaçlarıma başlıycam
Babyy1S Ozdmrkbraa bizim burda da indirim yapıp müşteri çekme peşindeler ☺️ Fotoğraf çekinmiceksen normal pijama takımı al kullan derim yoksa bir gece için o kadar para verilmez
Zeynep_35 Ozdmrkbraa kesınljkle kan oluyor ben 3 takım gecelık gorurdum ıkısı kan oldu zaten dıgerını de cekım ıcın gıydım
Ozdmrkbraa Zeynep_35 elbise tipi almayı düşünüyorum Doğumdan sonrası için de iki takım götürüyüm diyorum yeterli değil mi