Babiessss Kızlar 22. Haftamızda detaylıya giricez inşallah. Nasıl bi duygu neler hissettiniz çok heyecanlıyım 💙
Sevgim Babiessss çok mutlu oldum ben güzel bi duyguymuş 3. Bebeyim ama diğerlerinde ayrıntılıya girmemiştim
Mry Babiessss burda okuduklarımdan sonra gergindim doktor gayet sağlıklı diyince rahatladım bi de kızımın yüzünü gördüm ağlamamak için kendimi zor tuttum
bebekkaradag Babiessss Biz de 22 haftalığız☺ Detaylı ultrasona bugün girdik. Çok güzeldi🙏🏼 Bebeğimizin yüzünün görüntüsünü aldık. Dudakları, burnu... herşeyi tek tek görmek paha biçilemezdi.
Gizemimibekliyorum Ben ilk gebeliğimde detaylıya girmedim çok merak ediyorum nasıl bişey olduğunu. Neden giriliyor bu ultrasona? Doktor bi sorun mu görüyor da yönlendiriyor? Kaç dakika sürüyor?
AdaninAnnesi Gizemimibekliyorum 15 dk falan sürdü benim ki kafatasını fln herşeyiniz ölçüyor yazıyorlar organlarına bakıyor tek tek cinsiyeti tam netleşiyor devlette yüzünü göremedim kendi doktorum yüzünü gösterdi renkli ultrasonla bu arada özelde 200 tl ek ücret vardı ben o yüzden devlette yaptırıp sonuçlarımı doktoruma getirdim
Gizemimibekliyorum AdaninAnnesi Aaa devlette var mı detaylı ultrason? Ben de gideyim o zaman. Önceden mi randevu almak gerekiyor acaba? Kaç haftalıkken giriliyor bu ultrasona? Ve zararı var mıdır 15 dakika uzun bi süre sayılır.
Minedag Hem korku hemde yüzünü görme heyecanı vardı ve iyi ki yaptırmışım dediğim bişeydi dakikalarca her yerini incelemek o hareket ettikçe ağlayası geliyo insanın bize azda olsa yüzünü göstermişti ogluşum çok Harika bi duygu ☺☺
AdaninAnnesi Gizemimibekliyorum detaylı genelde uzun sürüyor araştırma hastaneleri yapıyor sıra malesefki alınmıyor bi günün bitiyor hastanede