Sirinimm Kızlar 12 haftalıkken doktorum kemik yapısına göre %90 erkek dedi bacakları kapalıydı göremedi değişme ihtimali var mı
Yagmur_C Sirinimm benim de 12. Haftada kemik yapısına göre yüzde 90 kız dedi doktor meğer narin kemikli bir oğluşum olucakmış🙈
Mimartezeanne Sirinimm bana doktorum 12. Haftada iri bir bebek kemik yapısı erkek gibi demişti cinsiyetime kız demiş olsa da 18. Haftada öğrendik ki erkek😂 yani iri bebekler genelde erkek diyorlar sanırım
Aynurr16 Sirinimm eltime erkek demişlerdi kemikleri iri olduğu için ama kız olduğunu öğrendi genetik iri yapılıysa değişebilir canımm
Bebegimgeliyor10 Elfygmr benimde içimden öyle geçiyor ilk bebeğim çok merak ediyorum tabi öncelikle saglikli olsun 🙏
Bebegimgeliyor10 Pinarpinar hızlı resim yukle yazın Google sonra ikinci linke tıklayın ordan resim seçip yükleyin sonra altta copyy yazar ona tıklayın sonra tekrar mesaj yazacağınız yere girip oraya yapıştırın yüklenir https://imgyukle.com/ site linki
Sirinimm Mimartezeanne aslında kız erkek önemli değil sağlıklı olsunlar yeter ama ben bu kemik yapısının doğruluk oranını merak ettim ama yanılma çok oluyor sanırım 😊