MinikMucizem42 Kizlar hastane cantami hazirliycam.bi konuda kararsizim.Dogumdan sonra.depent emici kulot.depent mesane pedi.hasta bezi.hangisi kullanisli oluyo.sizce hangisinden almaliyim?
Sabihay MinikMucizem42 depent çok iyidi bence ama benim doktorum giyme bunları tahriş ediyo cildi dedi. Pamuklu çamaşır giydirdi zorla 😂 gazlı ped diye bişey verdiler daha sonra. Hiç sızma falan olmadı. Gerçekten daha rahat ettim.
GamzeArslan MinikMucizem42 merhabalar ben hasta bezi aldım İç çamaşırı şeklinde yandan yırtıp kolay çıkartılıyor
B8use MinikMucizem42 depent aldim orta boy olani normal ped de koyacagim bakalim hangisinde rahat edersem
MinikMucizem42 Sabihay peki canim depenti ortami buyuk bedenmi almistin ve doguma kac kilo gitmistin.o gazli pedide hastanedenmi verdiler sonradan kendinde eczaneden aldinmi varmi yani.biraz fazla sordum k.bkma😀
Sabihay MinikMucizem42 86 kilo ile gittim büyük beden almıştım. Normalde 40 beden giyiyodum. Gazlı pedi hastaneden verdiler sürekli. Aklına takılan bişey varsa sor tabi 1 ay oldu benim de doğum yapalı🙂
burcutet Ben depend kullandım külot gibi olandan aşırı kanamam olmuştu çok rahat ettirdi. Bu doğumumda da mutlaka yanıma alacağım herkese de aldırdım doğuma giderken 😊 Ben 98 kiloyla doğuma gittim çıktığımda 88 kiloydum orta bedeni bana iyi geldi
MinikMucizem42 burcutet ben su anda 65 kiloyum orta beden banada iyi olur o zamn buyugu aklimdan cikariyim😀
burcutet Bu arada vaktin varsa dependin sitesine gir orada numuna talebi olması lazım istersen yolluyorlar hemen
Emine55 MinikMucizem42 vallahi kızlar bn Bebek bezi kullanmayı düşünüyorum tekrar almıycam Bebek bezinin kenarlarını yırtınca çok güzel kullanılış sağlanıyor hiç süzdürmüyorsa evrende fazlaca doldu zaten 😂😂
Alinmavi MinikMucizem42 depend cok iyiymis cok pisman oldum almadigima. Geceligim de lohusa takimim da yatak da batti depend kullananinsa hic sizdirmadi.
MinikMucizem42 Alinmavi benimde korkum o canim bakar dururum ben artik ciktimi diye.normal adette bile rahat edemezken.dogumdan sonra iyisi olsun istiyorum
Dilektrkoglu MinikMucizem42 canım hasta bezide iyi ama biraz büyük ben 6gün önce doğum yaptım hasta bezi kullandım tek sıkıntı fazla büyük olması ama benim çok işime yaradı normal doğum olduğu için