Melikeksr Bugun sezeryan dogum olalı 6 gün oldu ve ben zaten pek fazla iyi olamadım çok acılar çektim yapıştırma oldu ama bugun sanki geriliyo ve canım çok acıyo nedenini bilen var mı
Sahika8989 Melikeksr agrin olucak 10 gun surer ama sen otur kalk hareket et ve dusunme dusundukce insanin cani yaniyor ben sezeryan oldum iki gun sonra denizliye 5 saat yol gittim canim yapma.
Naimeismail001 Melikeksr bn 2 hafta sonra iyi olmuştum ki ondan sonra ara ağrı yapıyor geçecek ins iyi düşünün ki iyi olsun ☺️
HGa Melikeksr dikiş yerime bastırmadan sürüyorum canım kantaron yağının yara iyileştirme özelliği var ya hem yumuşasın hemde iyileşmesini hızlandırsın diye sürüyorum hızlı toparlandı çok şükür 7. Günüm araba sürüyorum
HGa Melikeksr evet canım hastaneden çıkmadan önce doktorum bandajı çıkarttı. İlk günden beri yaram açık duruyor. Ameliyattan bir gün sonra duş alabilirsin demişlerdi ben her gün alıyorum
Melikeksr HGa ay benim bugun tam 9. Günüm yaran açık bi şekilde duş alabilirsin dedilrr hala cesaret edemedim ☹️