aysemm2525 bltern1 hic belli olmuyor canim bn ilk hamileligimde 14 haftalikken ogrenmistim suan ikinci gebeligim16 haftalik 1 hafta sonra doktor kontrolum var bakalim ogrenebilecek miyim :)
Ebruuu25012020 bltern1 bebeğin pozisyonu ve ultrason aletine bağlı. Ben 13de öğrendim doktor hem bacaklarını acmis hemde bizim makinadan kaynakli yoksa bu kadar erken kesin bilgi imkansiz demişti.
Prensees Kızlar doktor Bana 13. Haftada ikili test için gittiğim zaman %80 kız dedı devam edermi acaba ?
Cannare Bende 12+3 de ögrendim. Karnimdan baktığında kiza benzetti doktor ama alttan muayene etmesi gerekti onda erkek oldugu gozuktu. Ben bile gördüm pipisini 😀
Duman01- Mrb kizlar bende şuan 13+4 hamileym doktor erkek değişme ihtimali yok dedi ama bilemiyorum acaba yanılma payı olabilir mi böyle bi durum başına gelen oldu mu ? ☺️🙈
Ayseyaren19 12.haftamda kesin kız dedi doktor ve öyle de oldu aksine ben hep erkek hissediyodum ayrıntılıya kadar inanmadım ama ayrıntılı da kız deyince tamam dedim 🙈😂😘
Barlisko 12 haftalık ikili test yaptırdığım gün öğrendim erkek olduğunu kesin dedi doktor bacak arası tamamen açıktı şimdi ikinci hamileliğim perşembe günü Gidicem 13 hftalik olucam inşallah gösterir ikili test yaptircam