seydaeg Tugbaslan3458 12 +larda gitmiştim %80 kız dedi 14+larda gittim erkek bak pipi dedi. 17+2 de gidicem değişir mi bakalim🤷🏻♀️
Melike48 Tugbaslan3458 Tugbaslan3458 çarşamba ikiside gösterir inşallah burdar haberdar ederiz birbirimizi ☺️🙏🏼
Tugbaslan3458 Melike48 ay kiz amin o kadar bekledim vallahi bide arkasını dönüp göstermezse öğrenene kadar çıkmam o hastaneden 🙏🏻carsamba gunu cinsiyetlerle görüşmek üzere 🤲🏻🎈🙏🏻
Duman01- Tugbaslan3458 bende 14 haftalik gebeyim ☺️ bikaç gün önce cinsiyetine erkek dedi dr.um ama ben yinede biraz beklemek istiyorum emin olmak için 😄
Tugbaslan3458 Duman01- hayırlısı olsun canım sağlıkla sihatla kucağına almayı nasip etsin insallah 🙏🏻🤲🏻🎈
Esrayilmaz01 Tugbaslan3458 bizimde 14. Haftada tahminde bulundu bu hafta gidicez kesinleşecek ama herşeyden önce sağlığı önemli tabikide Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏵️
Tugbaslan3458 Esrayilmaz01 tabi kizda erkekde olsa bizim evlatlarimiz rabbim sagliklı sihatli hayırlı evlatlar nasip etsin🙏🏻🎈
Melike48 Tugbaslan3458 günaydın canım bizim belli oldu kızım olacak sende öğrenmişsin dir inşallah 🙏🏼☺️
Tugbaslan3458 Melike48 Günaydın canım bizde öğrendik bizim de kızımız olcakmis bize ters köşe yapti minik 🙏🏻
Melike48 Tugbaslan3458 sağlıklı hayrlı olsunlar inşallah 🙏🏼 sonunda öğrendik bi oğlum vardı bide kızım tamamdır ☺️
Tugbaslan3458 Melike48 sağlıkla kucağımıza qlmayi nasip etsin canim 🙏🏻 ilk çocuğum benim erkek hep bekledim hep öyle hissettim belirtilerim hep erkeğe çıkıyordu ama ters köşe yaptı minik bize 😁🙏🏻