UmayAsya Kızlar bugün tam 16 haftalik olduk ilk hamileliğim tatlı yedim uzandım sonrasında minik bir kabarcik varmis gibi hissettim pıt pıt patlıyor gibi garip bir histi bir kaç kez tekrarladı sonra durdu acaba bebek hareketi olabilir mi ya da bağırsak falan mı 😑
Ceylanaydemir UmayAsya olabilir canım ben 17 de hissetmiştim 😊 o haftalar çok az oynuyolar bi dokunup gidiyolar
CupCake UmayAsya bende 17+2 deyim , henüz hissetmedim , çok sabırsızlanıyorum , bir an önce hissetmek istiyorum , sanırım 19. Haftasında hissetmeye başlarım , herkes öyle diyor 🥰 Hareketlerini hissetmek en güzel şey olmalı 😍😇
MihricanA Bebektir o canım benim de ilk hamileligim 16 da hissetmeye başladım hafif hafif 18-19 a doğru netleşti
A-F-B benim suan ilk hamileliğim bazen elimi karnıma koydugumda pıt pıt bisey oynuyor gibi çok huzur verici
Minikjelibonum Ben 18+4 oldum hala hissetmiyorum ya çok korkuyorum. İlkini 17 haftada kaybetmiştim onuda hissetmemiştim
Annesinin_Busesi UmayAsya Aynısını bende hissettim bugun yemek yedim uzandım göbeğimin sag tarafında baloncuk patlaması gibi 4 5 kez hissettim bir daha tık yok 💃🥰ama emın degılım yalnız daha once hic hissetmedim bu tarz bir sey 18+5deyim 🙂