Yasanixxxx Kızlar 30 haftalıgım sabah tuvalette pecceteye kan geldi biraz belimde agrimda var kısıklarım acıyor napayım..
shnd-01 Acilen doktora gidin . Aynı sorunu yeni yaşadım plesenta Ayrılması dendi müdahale edilmezse hem anne hem bebeğim hayatı tehlikeye girebilir dendi. Kanama hafife alınacak bi mesele değil maalesef
Astadavistabeybi shnd-01 bende aynı şeyi geçen hafta yaşadım kanamayı durdurdular şuanda sizin durumunuz nasıl ne tedavi uyguladılar düzelme şansı var mı sizce
shnd-01 Astadavistabeybi ciğer geliştirici yapıldı 4 doz pruluton iğne yaptırıyorum 3 er gün arayla duş dahil 5 dakikadan uzun ayakta durmak yasak denildi şimdilik iyiyiz şükür bide 3 gün de 1 nst kontrol amaçlı
Astadavistabeybi Yasanixxxx peki düzeldi mi bende de aynı şekildeydi 2 hafta hastanede yattım şimdi de evde wc dışında kalkmam yasak
Astadavistabeybi Yasanixxxx benim ilk gün kırmızıydı sonra iğnelerle kahverengi oldu ama çok şükür azaldı inşallah bebeklerimiz sağlıkla doğar
merve90 Hemen doktoruna söle benimde 25.haftada geldi rhimim incelmiş erken doğum riakinle yatıyorum 33 haftalık oldum
Astadavistabeybi shnd-01 aynı şeyleri bende yapıyorum bana da aynı ilaçlar birde kasılma engelleyici verdiler 3 gün sonra randevumuz var duşumu bile eşim in yardımıyla oturarak yaptım inşallah iyi gelir
shnd-01 Astadavistabeybi inşallah Allah Salim evlatlarımıza kavuşturur . Bu günleri gülerek hatırlarız 🙏