Arifcan16 Duygu4444 Bir bos kavanoza bir bardak su bir bardak sirke koy canım kasıntıya en ıyı gelen beyaz sırke bu arada
annecikk_ Duygu4444 canim sirkeyi bilmiyorum ama ben kekik kaynatip suzdum bir siseye onun suyuyla yikadim azda olsa rahatlatiyo
Ebru_123 Duygu4444 sirkeli su yakar yaptın mı? İlaç veriyorlar hamileler için fitil krem vazelin vs sirkeli su yakar yani
Arifcan16 Duygu4444 yok hayır olmaz canım kasınan yerlerıne sür sirke yakıyo sonra kasıntıyı alıyo bende yapıyorum geceleri özellikle cok kasınıyorum
annecikk_ Duygu4444 yap balim insallah gecer bendede var kasinti asiri zor kasiya kasiya yara oldu 😣😣😣
Srkt Duygu4444 Bende 12 haftada o şikayetle gittim doktora bi krem verdi her gğn sirkeli suya oturdum ama cok oturma tahriş ediyor sabret geciyor
Zeynepekr Duygu4444 Bir litre kavanoza göz kararı koyuyorum sirkesi çok olmayacak şekilde. Bir haftadır öldüm kaşıntıdan geçici olarak rahatlatıyor kesin çözüm değil hiç böyle bir sorunum yoktu hamileliğimin sonuna geldim nerden çıktı anlamadım üç gün sonra kontrolüm var kesin geçirecek bişey istiyeceğim doktorumdan mahvoldum ya :(
Asi123 Ben her enfeksiyonum da pamuga elma sirkesini döküp sildim ya 2 gün ya 3 gün 4.gün o enfeksiyon hep aktı suan 39 haftalık olcaz 2 gün önce yine yaptım faydası oluyor yani cok fazla yanmıyor bana iyi geliyor
Busegul35 Geceleri yatmadan önce sirkeli su yapıp yıkıyorum yoksa kaşıntı dan mahfoluyorum ve yara oluyo
Asenana Duygu4444 çok saçma doktorun sirkeli su demesi çünkü ben çok zararlı olduğunu okumuştum 🤷♀️ mantar mı var
Arifcan16 Asenana canm sirkeyi normalde salatalarda falanda yiyoruz tüketiyoruz yanı ne gibi bi zarari olucak anlamadm benımde doktorum sürebilirsin dedi 🤷🏻♀️
Elifyali Asenana bnde şaşrdm şuan okuyunca… Bende herks kafasına göre yapmamalı zararı da var die okumuştum bir yazıda… Ama doktor da yapın diosa bişi biliyor demek ki…