Elfynsmr Nnadye benimde normaldide hem kendi doktorum başladı hem ablam kadın doğumcu o başlaman gerekiyor dedi
Epifenomen Nnadye amin canım, doğumuna az kalmış kullanamıyorsan mümkün mertebe alacağın vitamini desteği yiyeceklerden almaya çalış
1incir İlk gebeliğimde folikasit kullandım kan hapını haftada 1 kere falan içiyordum daha sonraları hiç içmedim. 2.gebeliğim şuan 8.haftadayım mide bulantısından folikasitte kullanamıyorum yapcak bişey yok malesef
esraaarslan Açıkcası kullanmadığım zaman değerlerim düşüyor , kansızlık ve b12 eksikliği gibi. Bunun sonucunda çok halsiz oluyorum sürekli yatasım geliyor o yüzden içiyorum ☺️
Xxz Nnadye valla ben kalkıp troid olaci kan ilacı içiyorum.kahvalti sonra folik asit sonra balık gece yatarken tekrar kan ilacı içiyorum. Bebeğimin gelişimi geride kalmıştı vitaminlerle kendine geldi bebişim 😍 Allah’ın izniyle önce tabiki. Kullanmadığım zamanlar olmusti kimyasal yüklemeyin vs vs vs dedim.kan değerlerim.dibi görmüştü. Böyle bebeği hayatta besleyemezain dedi doktor. Kullandıktan sonra bende rahat ettim açıkçası