Sekersizkola Merhaba, doğumdan sonra sürekli kontrol olacağı için her gittiğimde para vermek yerine sağlık sigortası yaptırmak istiyorum. çocuğuna özel sağlık sigortası yaptıran var mı? Neleri kapsıyor? Hangi şirketi önerirsiniz?
Magnolina Sekersizkola doğumdan sonra on günü geçmeyin yaptirmak için yoksa doğuştan gelen bebeğin rahatsızlıklarını karşılamaz
Mammimammi Sekersizkola ben büyük oğluma yeni dogum yaptığımda araştırmıştım. Sadece bebek yapmıyorrlardi. Benimle beraber onu sigortalayacaklardı. Tüm şirketlere sorduk. En uygun 10 bin gibi rakamlar çıktı. 20 bine kadar degişiyordu. Pahalı gelmişti yaptırmamıştık. İyi ki de yaptırmamışız. Sskmız da yok. Her ay herşeyi tamamen özel ödediğimiz halde 5000 bile tutmamıştır yıllık.
ieroktayy Ben şuan kendim özel sağlık sigortalıyım allianz tan. her gittiğimde muayene tahlil ve testlere ve doğuma da hiçbir ücret ödemiyorum özel hastanede. Doğumdan sonra baba anne ve çocuk 3ü için yine allianzdan devam edeceğim herşeyi karşılıyor. Aile sigortası yapıyorlar toplu ve Yıllık ödeyeceğinden daha az ödeyeceksin ve rahat olacaksın bence en mantıklısı bu🤘🏼
Tgbkzn Ben daha yeni yaptırdım hem bebeğime hem bana ikisi toplam 10 bin lira tuttu ray sigorta adı da bütün hastahaneler ücretsiz tahliller ücretsiz özel muayehaneler ücretsiz laboratuvarlar ücretsiz ilaçlar ücretsiz devletin karşılamadığı özel ilaçları bile anlaşmalı eczanelerden alabiliyorsun
Mammimammi Sekersizkola sorun yinede. Ben acıbadem ve Amerikan hastanelerini kapsayan paketleri sormuştum. Yaşadığım yerde bu ikisi var sadece. Hastaneye ve aldıgınız pakete göre ücret degişiyor.