Mrymmm__ Selam Kizlar Ben 30+4 hamileyim bazen karnim sertlesiyor ama uzaniyom ozaman cok sükür geciyor .. bebegimin kafasi asagida bazen sanki hareketlerini vajinamda his ediyorummm ve bazen vajinamda sanki batma hissi oluyor böyle bire ve artik dönerken zorlaniyorumm 🙈 bu arada { Erken Dogum riskim var } sizler nasilsiniz? ❤️
ozlem-06atli Mrymmm__ Merhaba 👋 Bende 30+2 hamileyim. Aynı sorun bende de var. Oğlum 28. Haftada dönmüş ve başı aşağıda. Erken doğum riskim var. Bol bol dinlenmeye çalışıyorum. Pek rahat uyuyamıyorum sağa sola dönmek zor oluyor çok uyanıyorum ve geceleri tuvalet mesaim başladı 😂
Cemrenur Mrymmm__ merhabaaa💕 biz de tam 30 olduk. Aşırı sağ kasık agrım var😣 onun dışında rahatım çok şükür 😍
Cerence Mrymmm__ aynı şeyleri yaşıyorum karnimdaki sertleşme sık sık oluyor tüm gün dinlensem de neden acaba
Mrymmm__ ozlem-06atli Aynen bende öyle 🙈 yanliz degilmisim senin neden erken dogum riskin var canim ?
ozlem-06atli Mrymmm__ Suyum biraz azalmış canım. Her hafta doktora gidiyorum sıkı takipteyim. Çok şükür şu an bir sorun yok ama. Çantamı felan hazırladım bekliyorum 😊
Esma-4242 Mrymmm__ olmaz mı ya bende 3 gün hastanede 3 haftadır evde yatıyorum 😂 beyfendi aceleci cikti
2148 Bugün tam 30.haftalik olduk zaman geçmiyor, ah geçse ve kızım gelse diyorum,sanki aylar var ve ben hiç bir şeyini hazırlamadım daha
Glsah- Bizde bugün tam 30 haftalık olduk gece uykuları bölük bölük sağa sola dönmek gerçekten çok zor, gelmeye yakın bizi uykusuzluğa alıştırıyorlar galiba 😅
Esma-4242 Mrymmm__ benim kasılmalar vardı kontrol e gittiğimde baktı ki rahim kısalığı başlamış bebek kanala doğru ilerlemiş ve nst de sancılarım çıktı rahim uzunluğu 23 e dusmustu
Elmaveannesi Mrymmm__ bizde 30 haftaligiz.. arada sirada kasıkta batma hissi banada oluyor sanki kitlenip kaliyorum. Neden oluyor acaba. Bu cuma kontrolüm var sorcam doktora