Mom433 Allah yardımcın olsun canım bebek kayıpları denildiğinde içimi sızlatan durum bende yaşadım 2 tane çok iyi giderken kalp durması çok iyi giderken düşük . Ben araştırma hastanesine gittim Ankara’da tim gazı Nuray hocaya sağolsun çok yardımcı oldu genetik termstleri rahim tüp filmi şeker yüklemesi ( hamile değildim) sonuç hepsi iyi sebebei bulunamayan interfilite sonra tüp bebek merkezinde aşılama oldu tutmafi bide benim geç hamile kaliyodum. Sonra Dr gittim özgür deren adı ben hala yana yakıla üzülüyorum ağlıyorum . Hiç üzülme Allah sana bunu yaşatmak istenmiş sağlıksiz çocukla sınamak istememiş düşen çocuklar sağlıksızdir bekle dedi 8 9 ay sonra 2 yılın ardından hamile kaldım tedavisiz. Sonra yine aynı Dr gittim bu Dr tiksindim devam etmedim normalde onda doğum yapacaktım haklı olabilir ama beni etkiledi eşimle sevincliyiz 5 yıl sonra evlat sahibi olcaz. Bize 2 tane düşüğün var buda düşebilir heveslenmeyin dedi gönderdi 😢 biz bitik sevinemedik . Sonra kızımda Ahmet ozek e başladım Allah razi olsun o hemen bizim iyi bildiğimiz sonuçlar aslında kan sulandici kullanmam gerektiryomus hem kansulandirici ben coraspirin kullandım tavı vitamin takviyeleri kucağına aldım iğneyi doğum yaptığım güne kadar kullandım şimdi ikinciye hamileyim ve yine kullanıyorum oksapar zor ama sonunda sevinç var allah yardımcın olsun endokrin bölümüne gitmeni tüp filime baktirmani geniş detaylı araştırma yaptirmani tavsiye ederim sebeb için ama hergun iğne kesinle kullanmalısın ben çünkü çok gidip geldim