Acemibalikgibi Karadeniz’li olarak Urfa’da nefes alamıyorum hamilelikten dolayı nefes darlığı yaşıyorum kilolu olmamama rağmen burnumun içi kupkuru 😣 buhar makinesi alayım diyorum bebek için de iyi olur önerisi olan var mı hanımlar
Epifenomen Acemibalikgibi bir Rizeli olarak Malatya’da kuru havaya alışamadığım için kullanmıştım küçük bir tane bozulmuştu. Geçen gün bime gelen kiwi marka olanını aldık, iki gündür kullanıyoruz gayet iyi. Genelde weweel öneriyorlar
61Aysen Acemibalikgibi Bend karadenizliyim ankaraninda havasi kuru nem yok bnmde burnumda surekli kuruluk var kabul bagliyo her yatip kalkmamda tikali halde kalkiyorm
minnie11 Acemibalikgibi nimomed diye bir marka kullanıyorum, kendim satın almadım ama işimi görüyor. Daha rahat uyumamı sağladı
Mybabyizmir Acemibalikgibi ben geçen gün bimden kiwinin buhar makinesini aldım şu an için memnunum herhangi bir sıkıntı yok belki kalmistir cuma gelmişti bime
Epifenomen 61Aysen buhar makinesi gerçekten işe yarıyor, biz içine ardıç yağı veya lavanta yağı da damlatıyoruz çok rahatlatıyor