KbraAkyol Eymnomer bende bu hamileliğimin başlarında öyleydim yedimde bişe olmadı cinsiyeti erkek batıl inanç derler ama 😂
Esoo0698 Eymnomer Ben o haftalardan 12 haftaya kadar hergün limonu tuzladım tuzladım yediiim şimdi 20 haftalık olduk 🙈
yesilesinti Hiç bi sıkıntı olmaz. Ama herşeyin fazlası zarar dikkat ederek yiyebilirsin afiyet olsun😊
ece_2206 KbraAkyol ben de çok yedim 10. Haftaya kadar ye ekşiyi doğur ayşeyi dediler :) Doğru çıktı 🙂
MiasMom ece_2206 ya ben daha cinsiyet öğrenemedim ama benim de en çok canım ekşi çekiyor , ekşi şeyler resmen içimi rahatlatıyor . Çevremdeki herkesin hisleri benim de dahil erkek olacak diyor ama ben kız istiyorum bakalım belki senin ki gibi kız olur ☺️
Esrayilmaz01 Eymnomer ilk gebeligimde bende çok yedim hiç bı sıkıntı olmadı ama herşeyin fazlası zarar bunuda unutmamak lazım 🤷🏻♀️
MiasMom Eymnomer Allah bağışlasın inşallah kız çocuğu başka ya rabbim tüm evlatlarımıza uzun ömürler versin ☺️🙏
RukiyeOzdmr Bende hep limon yerdim o haftalarda . Bide Tam yaz sıcağıydı limonlu dondurma limonlu buz yerdim😅 simdi 21. Haftadayım bitti o heves