Ummuhanbilge Merhaba kızlar ben düşük tehlikesiyle progestan hap kullanıyordum doktor iğneye geçirdi ve iğneyi vurduktan sonra 3 gündür adam akıllı oturamıyorum ve iğne yerine dokunamıyorum daha önce kullanan var mı normal mi bunlar
Yarennn5 Ummuhanbilge doktorum alkor koy dedi oda iyi gelir dedide ecazeneler satmıyormuş eger bulursan koy ama çok bekletme
mrvears Ummuhanbilge ben hem hapını hem iğnesini kullanıyorum aylardır. Progestan iğne kullandım şimdi değişti pluton depot iğne vuruluyorum 3 günde bir benim de hep basenlerim şişti çok kaşınıyor
balarisi06 Ummuhanbilge benim bugün o iğnenin 7. Günü ve mosmor yaptı kalçamı ağlıyorum acısından belli bir saat sonra bi ağrı başlıyor ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum yatsam dönemiyorum çok ama çok acıyor normalmiş herkes öyle diyor 🥺
balarisi06 Ummuhanbilge bir de ateş gibi oluyor kalçan bir süre sonra kolanya ile ovunca silince ateşini alıyor acısı azalıyor ama geçmiyor denemelisin 🤦♀️
Yarennn5 Bende kullanıyorum ben ignesini hem hapını bende aynı durumdayım ama ben kolanya koyuyorum igne yerlerime o biraz iyi geldi
ilknr_ylmz94 Evet çok acı veriyor ben de 10 tane kullandım kullandıktan sonra buz koyuyordum biraz iyi geliyordu
Fatmaada2015 Ummuhanbilge bende hem sabah akşam hap bende gece fitil koyuyorum bide haftada2 kez iğne yaptırıyorum hem yakıyor hem bi kaç saat sonra ağrısı oluyor özellikle oturunca benmde iç kanama çok 3 haftadır yatıyorum ama hiç düzelme yok ne zaman geçer acaba yarın tam 9 haftalık olacak
Mrvhsyn Ummuhanbilge bende kullanıyorum canım hem iğne hemde progestan hapını fitil olarak atıyorum bende 3 tane düşük yaptım kan sulandırıcı iğnede kullanıyorum
tugce67-67 Ummuhanbilge vurunca iğneyi o bölgeyi elinle ov kolonyagıyla falan dağılsın iğne.umarım işe yarar
Bsmlh Ben 2günde bir 2 tane birden oluyorum bu iğneyi artık yer kalmadı ama kolonya pamuk yatarken koyuyorum gece cıkarıyorum sancısı şişliği ve acısını alıyor bir zaman sonra alışılıyor 6 paket bitti 7.paketi alıcam yarın sonra degısıcek