Kahraman0201 gulenay19 Bende aynı şekilde bazı beğendiklerimiz de etrafta var hep çok seçenek de kalmıyor geriye
Okaanipek gulenay19 bende senin gibiydim bi de bulduklarımı eşim beğenmiyor 7 buçuk aylık oldum en son dün eşim Nisa olsun dedi bende beğendim tamam dedim. Sizce Nisa ismi nasıl güzel mi?
Yelizimmmm3447 Beyenemezsiniz bizde oğlumuza karar veremiyoruz malesef ben isim buluyorum eşim hafif isim diyor bende onun dediklerini beyenmiyor um sanırım isimsiz dünyaya gelicek 🙄
haziranin25i Yelizimmmm3447 aynı durum bizde de vardı ben Güneş yada Bade diyordum ama Eşim yabancı bir dizi de duyduğu isme hayran kaldı biraz düşüneceğim dedim ve baktım ki çok istiyor babası neticesinde kızına isim koymak hakkı ve Alyaya karar verdik 🧿👣♥️🌼
Kahraman0201 haziranin25i Bende alyayı şuan için onu begeniyorum eşimde en sıcak ona bakıyor sizce anlamı Gökyüzü, yüksek yer demek ya konulmasında sakınca olur mu
ikizkelebeklerim06 Kahraman0201 bence de çok güzel Ben de bı ara düşündüm ama ikiz kizlarima Gülce ve Asya karar verdik 🤗
Kahraman0201 gulenay19 biraz dini olarak da anlamlı olsun istiyorum O yüzden hala karar veremedik artık ilerleyen zamanda bakalım nasip kısmet ☺️
gulenay19 Okaanipek Benim bu yıl kaybettiğim kardeşimin ismi cok güzel bence hayrunnisa nisa nur da güzel