Burcu-2910 Arkadaşlar 2 buçuk aylık hamileyim ve kahverengi lekelenmem oldu dünden beri azar azar bu durumu yaşayan var mı ???
Esoo0698 Burcu-2910 Canım buraya sorma bence bi acile git hemen kan sonuçta lekede olsa inşallah bişey yoktur
Gizmss Burcu-2910 doktor en iyisini bilir yakın zamanda muayene ol bence de. Bana progestan başlattı.bu dönemde hormon üretimi plesentaya devrediliyormuş ve bu aşamada zaman zaman kanama olabiliyormuş ama endişelenme sıkıntı yoktur inşallah.
senaack Burcu-2910 kadın doğum doktorun kimse ona git muhtemelen progestan verir ilk aylarda normal ama baktır
Yelizimmmm3447 Kız böbrekler ne alakası var doktora git düşük tehdidi aynısı bende oldu progestan verdi doktor bide yat dinlen geçene kadar
DefneUraz Burcu-2910 Bende 3 aylıkken oldu Protestan başlattı bide sürekli yattım ayaklarım yukarda. Beklemeden doktora git canm
Burcu-2910 DefneUraz bende her zaman olmuyor ara ara oluyor 2 gün önce gittim kontrole hersey temiz denildi
Merveerhannn Burcu-2910 canım doktora git kontrol etsin kese etrafı temizmi baksın. İğne verir hap verir önlem olarak. İhmal etme böbreklerden oldugunu sanmıyorm
DefneUraz Burcu-2910 peki gittiğinde yine lekelenme şikayetiyle mi gitmiştin herşey temiz dediğinde rutin kontrol müydü