ikievlatannesi Hamiş bayanlar iyi aksamlar 🤗 bebislerinizin cinsiyetini ne zaman ogrendiniz 15+3 üz yarin doktora gidicez ogrenebilir miyiz acaba bizde 🙏❤
Buketali ikievlatannesi merhaba muhtemelen öğrenirsiniz ama ultrason cihazınız ve doktor çok önemli inşallah gönlünüzde ki sağlıkla gelir dünyaya
Eda16 ikievlatannesi 16 haftalıkken öğrendim canım sabahdan gittim yemek yemedim çikolata yedim ve süt içtim ilkden göstermemişti 🙂)
ikievlatannesi Nur55 ayy insallah canim valla heyecan basti cinsiyet farketmez tabiki saglikli sihhatli olsunda tek dilegimiz ama insan meral ediyo biran once kiyafetler almak istiyorum 😊🙏😍
ikievlatannesi Buketali mrb canim insallah normalde devlete gidyorum kontrollere ama yarin ozele gidicem insallah ogrenirim hayirlisiyla amiin rabbim herkesin gonlune gore versin 🙏
Mrvcldr ikievlatannesi çikolata ye girmeden yarım saat önce kahvaltını dln güzel yapıp git aç gidersen genelde hareket etmiyor canım ☺ İçinden ne geçiyor naz yapıyorsa kızdır☺☺
ikievlatannesi Mrvcldr cok tsk ederim tatlim hepsini uygulicam yarin girmeden hep icimize erkekmis gbi dogdu ama tabiki hayirlisi nazimiz olmaz mi taa o naz bana bile gecti agirlastirdi beni 😊😊
BetulGul 12 haftamda kız dediler kesin değil ama 16. Haftamda erkek dediler %80 hatta pipiyi falan gösterdi kordonu gösterdi 20. Haftada kız dediler 3 doktora çıktım 3 üde kız dedi canın hemen kıyafet alma derim insan meraklı oluyor ama sabret biraz daha 🤩🤣
ikievlatannesi BetulGul ay evet canim tabi o ihtimalde var yakinimda onu yasayanlarda var ama ne bilim iste annelik insana bi ayri heyecan hissettiriyo bi sabirsizlik oluyo rabbim herseyin en hayirlisini versin saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin 🙏🙏😊