1Kubrakara Günaydın kızlar, 35+5 Haftalığım idrar yolu enfeksiyonum var maalesef yeşil ve hafif kokulu akıntım geliyor. Bununla ilgili kızılcık şerbetinin içildiğini duymuştum, hamilelikte Zararı var mı, kızılcık içip fayda gören var mı?
Deletedmom95 1Kubrakara bende burda çok okudum kızılcık suyunu hatta dün birine önerdim 😅 bi arkadaşımız hamilelikte sakıncalı kan sulandırıyor dedi şaşırdım 😂🤷
irva 1Kubrakara Günde 1 bardak tüketsen yeterli kuzum.Ben gebelikten öncede kullanırdım yakalandığımda şimdi 32 haftalığım bir küçük yakalandım azdı hemen bahçeden topladım kızılcıkları kaynattım komposto gibi günde 1 kez tükettim mis 😊
Betsel 1Kubrakara bende de hafif enfeksiyon vardı 10 günden beri içiyorum hergün 1 bardak. Zararını görmedim ama tahlilde yaptırmadığım için yararı oldu mu bilmiyorum.
Twinsmomm01 1Kubrakara ya bende idrar yolu için yapmıştım ama kan sulandırıcı özelliğini duydum ne yapsam bilemedim 2 gün içtim idrarımın rengini bile düzeltti fark etti ama kan sulandırıcı olması riskli heran sezeryana alınabilirim birde ben kan sulandırıcı iğne kullanıyodum doktor kanama yaptı diye kesti bunu içmem ne kadar doğru olur bilemiyorum 🤦🏻♀️
1Kubrakara Deletedmom95 bende çok okudum burda içip faydasını gören olmuştu şu an kaynatıyorum hatta ama içmeden önce yazmak istedim 😂
shnd-01 Ben en baştan beri çok çektim hatta 3 kez kanama başladı serklajlıyım hastanede yattım içtiğim ilaçların haddi hesabı Yok sadece bi fitil yazdı doktor son hastaneye yatışımda bi anda kesti enfeksiyonu ama bırakınca tekrar başlıyor maalesef
Nasippp shnd-01 bende yeni serklaj oldum doktor mikrop kapmasın DİE fitil vericem haftada 1 kez kullanacaksın dedi. Uzun süreli verir her halde fitil enfeksiyon olmasını engeller dimi. siz kaçıncı haftada oldunuz serklaj rahim ölçüsü kAç mm iken
1Kubrakara shnd-01 irva bende şu an kaynatıyorum kompoato şeklinde siz içine şeker atmış mıydınız? Su içinde kaynıyor su an
Rmeysa_1661 shnd-01 bende yeşil akıntı ve kokudan gına geldi artık ilaç bitti mi tekrar başlıyor artık korkuyorum bebeğe bişey olucak diye 20 sinde kontrolüm var ilaç isticem yine 😣
shnd-01 Nasippp 9. Haftada 3 cm açılma var denildi tam rahim uzunluğunu hatırlayamıyorum ama geçen sene 23 haftada erken doğumda bebeğimi kaybettim . Ben her defasında kendim ilaç istedim çünkü uzun vadede vermiyorlar
Nasippp shnd-01 anladım canım benimde 3 kayıptan ötürü yapıldı bide 35 mm çıkınca riske atmayalım dedi dr. Bana uzun yollu verecek sanırım yada ben öyle isterim
1Kubrakara Betsel bende yarından itibaren 1 hagta 10 gün yapıp icicem sonra tahlil yaptırcam umarım faydasını görürürz