Glsndgma Doğumum büyük ihtimalle haziranda cinsiyet belirtileri oluyor mu mesela diyolarki erkekte daha rahat geçiyor kızda ise daha zor geçiyor hamilelik öylemi oluyor
Sermec27 Glsndgma hayır canım cinsiyet belirtisi diye bir şey yok o eskilerin söylentisi sadece ne karın sekli ne aserme ne de gebeliğin kolay zor gecmesi hiç birinin cinsiyetle ilgisi yok 🥰
Duru999 Glsndgma vallahi bende hersey tam tersi oldu🙄 herkes bana kizin olucak kizde boyle olur dediler ama oglum olucak. Allah herkese sag salim yavrusuna kavusmayi nasib etsin amin🤲biz cinsiyyetniz 11+2 oyrendik. 28+1 hala degismedi ayni
3506 Glsndgma 16-20 haftalar arası kesin bilgi alabilirsiniz,tabiki USG ile doktorunuz söyler, belirtiler sadece tesadüfü çıkar 🧿🤲🏻♥️
Deletedmom382 Glsndgma olur mu oyle sey o zaman bir ayda dogan cocuklarin hepsi ya kiz olur ya da erkek mantikli mi sizce 🙄 ayrica hic belli olmuyo bunyeden bunyeye degisiyor bana da istisnasiz herkes oglun olacak cok tatli yiyosun cok rahat geciriyosun hamileligini dediler ama minnos bi kizim olcak insallah 🥰
Kuzeyufuk Glsndgma bence siz Çin takvimi muhabbetini diyorsunuz son adet tarihiniz ve doğum gününüz sizin ayı günü yılı nedir söyleyin bakayım
Glsndgma Deletedmom382 tabikide mantkli degil Rabbm bağışlasn insallah kucaginiza almayi nasip.etsin Rabbm
MuratveKubra Glsndgma alakası yok kuzum 2. Oğlumu doğurucam İNŞAALLAH HAYIRLISI ile bulantı kusma 9 ay sürüyor
Mammimammi Glsndgma alakası yok. 3.oğluma hamileyim. Her biri her yönden birbirinden o kadar farklı ki. 3 ü de erkek.
kerimannesi Mrvhsyn daha yolun başındasın ondan olmamıştır Sen bi 20 haftalığı geç miigde ağrıları başlıyor
Serrax Kızımdayken deli gibi tatlı yerdim,şimdi 14+2 yim ekşi şeyler yemek istiyorum sürekli limonu kabuğuyla falan yiyorum,cinsiyeti henüz belli değil erkek olursa bütün inançları yıkıcam sanırım😂
Fulyaa29 Bsmlh 8+7 zrn 9 hafta oluyo mayistır ben 9+4um 13 mayis gözüküyo tabi orasını Allah bilir hayirlısiyla bi o zamanlara gelelimdee
kerimannesi Glsndgma Valla onu bunu bilmem de ye tatlıyı getir Hakkı’yı derler ya ben aşırı derecede tatlı aşerıyordum erkek çıktı
Yesimkvrg Glsndgma benim kızım olucak ve gayet rahat geçiyor sanki hamile değilmişim gibi bunlar batıl inanç bence