tgb94 Van da gidip memnun kaldığınız perinatolog var mı gökçe hanım çok ilgilendi ama Ali bey de de çok sıra var o nasıldır üniversite hastanesinde tabi bu benim bildiklerim
Asilmom50 tgb94 üniversite hastanesi perinatoloji bölümü virüsten dolayi kapatılmış dye duydum canım ben de bölge hastanesinde yaptırdım
Cennetulmeva tgb94 perinatoloji ne oluyor kardeşim bilmiyorumda? Neye yarıyo bu ? Bikaç kez arayışta olan anneye rastladım merak ettim. Ben 12+3deyimde şuan ❤️
Burcinn_n tgb94 Ben Van da yaşıyorum gürcan bey var bölge hastanesinde çok bilgili ve ilgili bir doktor perinatoloji olarak ona gidebilirsiniz sıra baya oluyor ama pişman olmazsınız
Asilmom50 tgb94 nifty test içinse açıktır canım ben detaylı ultrasona girdim organ taraması hani 20. Haftalarda yapılıyor ya o işte
Aycha Cennetulmeva Merhaba, perinatologlar riskli gebeliklerle ve gebelik normaldevam etse de; gebelikteki 11. -14. ve 20. -24. haftalarda tarama testleri ve ayrıntılı ultrason yapan kadın doğum uzmanlarıdır.
Oyagunaydin Yoğunluktan dolayı az baktığı için benim içim sinmemisti ama kime gittiysem Gürcan bey dediler
ZehraM2 Serdem39 kadın doğuma gidin öncelikle o yönlendiriyor Gürcan beye gidip sekreteri gün veriyor