gkcy Purpura26 ☺️☺️ ay bilmiyorum eşime diyorum ben yatayım sabaha uyandır beni 😂 ne bileyim ya devlet hastanesinden korkuyorum hastalık kaparım diye özelde yok yakınlarda uzakta araba yok 🥺
haziranin25i gkcy coookkk ince bir çizgi gördüm. 🎀♥️ Umarim müjdeli haberde paylaşmak nasip olur kuzum. 🤲🏼🌼
gkcy atescan27 benim eşimde baktı bak bakayım bişey görüyomusun dedim silik bişey var negatif ya ne seviniyosun dedi ikiside koyu kırmızı çıkması gerekmiyo mu dedi adam sevinemedi arada kaldı 😂
Purpura26 gkcy Ozamam yarın aile hekimine baktır bakalım hem bir gün daha geçmiş olur. Ben çok tez canlıyım ya özel var yakınımda hemen özelin aciline giderdim 😀
gkcy Purpura26 yakında özel hastane olsa gitcem bende 🥺 en yakına arabayla gidilmesi gerekiyo devletede eşim gitmek istemiyo hastalık var diyo gidemeyiz oraya diyo mecbur yarını beklicez.
Hnfth gkcy büyük ihtimal var cnm bn 10dk beklemiştim öyle çıkmıştı kan degerimde 86falandi adet günümde geç döllenme olmuştu
Neslihan1903 gkcy gebelik var gibi duruyor ya kan verim ya da erken gebelik testi alın bununla zor oluyor 🤗