Hazalperi Kızlar 37+4 üm iki gündür sabah uyanıyorum ellerim balon gibi kapanmıyor bile niye böyle oluyor anlamadım daha önce hiç olmadı ayaklarım falan normal ellerim çok fena başına gelen varmı
Esra6127 Hazalperi bende 36+5 bende de ayaklarımda çok hafif var ama ellerim kapanmıyor balon gibi😊normal deniliyor
bus_ra Hazalperi genetik olabiliyormuş bnmde şişme uyuşukluk ve karıncalanma var çok yorma ellerini internetten Bi biraz arastırdım gebelikten sonra gececer deniliyordu ama çok şiddetli use seninki doktoruna danıs tiroit le alakalıda olabilir
Odymerve Benimkide öyle ki inanilmaz normal bence yani 😀 hamileyiz son haftalar kan dolasimi degisiyor basinc artiyor yani cok cok normal benimde oyle ve kapanmiyor mesela hic takilmadim ama buna
Bellatrix-lestrange Benim de öyle. Sadece ellerim şişiyor şiş uyanıyorum, uyandığımda acıyor resmen. Yürüyüş yaptığımda da ellerim şişiyor. Gün içinde geçiyor ama. Doktora soracağım gittiğimde
mucizemhu Kızlar ödem olabilir benim hala olmadı çok hereket et yürüyüş yap ödem tutmasın diyorlar inşallah olmaz 28+'ün bende