Callmeru Hayır normalde de zaten az sivilceli bi insan değildim, şimdi sivilceden hepten yüzüm gözükmuyor. Kükürt Sabunu aldım denicem, benim gibi olan varmıı? Ne yapmamız lazım? Ailede kime söylesem oh kız geliyo kız geliyo diyolar 😂 (12+5)
mercimeginanne Callmeru bnmde ergenliğimde dahi bu kadar sivilce çıkmadı hatta yıllardır da yoktu.1 haftadır suratım sivilce doldu ve dokununca acıyorlar bide 🙈 (16+5)
koala06 Callmeru Doktorum bana erkek bu dedi (12+4) ama yüzüm ful sivilce. Farmasinin sivilce kremini kullanıyorum ama düzenli kullanamıyorum. Cinsiyetle alakalımıdır bilmiyorum ama doktor erkek dediği halde içimden en başından beri kız geçiyordu hala da kız geçiyor bilemedim😁🤭
minnakmina Callmeru bende kızımda öyle olmuştum kükürt sabunu işe yaramazsa kefir sabunu ile yüzünüzü yıkayıp gül suyu ile pamukla tonikleyin çok İşe yarıyor
Callmeru mercimeginanne evet benımde büyük büyük ve dokundugumda canım acıyo su kukurtlu sabunu denıcem ama bakalım
Mavi123 Ben de aynı 30. Haftadan sonra yüzüm sivilce doldu ne yapsam geçmiyor acıyor😅 kız bebek benim de