Ayyy Kızlar bebek şampuanı pişik kremi bebek yağı bunları hangi marka daha iyi olur mustela ürünleri pahalı gibi geliyo bide kendimize çatlak kremi olarak hangi marka iyi göğüs ucu kremindede yardımcı olunn lütfen hiç bilgim yok bunlarda 🤦🏼♀️
Tugce1803 Ayyy İnstagramda muhendisinoglu diye bir sayfa var ordan bakabilirsin. Temiz içerikli olanları paylaşıyor
Esrasrcnn Ben; şampuan uni baby bebe yağı dalin pişik kremi sudocrem çatlak için Hindistancezi yağı göğüs ucu için laschion aldım❣️
Eeezgi Şampuan sebamed pişik kremi sudocrem bakım yağı mustela çatlaklar için şimdilik shea butter kullanıyorum doktorum Palmers önerdi göğüs ucu için de lansinoh önerdi
Ballilokmacik Merhaba pişik kremi için temiz markalar: badger, desitin, penaten, purmama, incia, earth mama, bübchen. ( Mühendisinoglu sayfasından not ettim. Paylaşacaklarım yıldızlar listesinde )
Ballilokmacik Bebek şampuanı: ecowell, agarta, baby me, evomere, halalles, minoris, minidolin, hipp, logona, siveno, yesilmarka, thinkbaby. ( Bunlar da yıldızlar listesinde)
Ballilokmacik Bebek yağı: babydream, badger, bella b, bio baby, bübchen, earth mama, ecowell, himalaya, incia, organicare, uvela, evomere. ( Yıldızlar listesinde)
Ballilokmacik Çatlak önleyici yağlar: badger, evomere, freioil, mambino, incia, elancyl. ( Bunlar da yıldızlar listesinde)
Ballilokmacik Göğüs ucu kremi: mambino organics, mumsy natural, bella b, badger,earth mama, incia. ( Yıldızlar listesinde) tabi bu yazdıklarımın hepsinin içinde mustela da var. Fakat bunlardan fiyat olarak ucuz bulabilirsiniz:) iyi günler diliyorum:)