Sevcansevcan Hamisler merhaba süt kartım çıktı msj gelicek açılacak dediler kartın halen msj falan gelmedi 1 hafta oldu acaba sağlık ocağına gidip mi açtırıyoruz tecrübeli annisler yazabilir mi
SibelC Sevcansevcan canım ben sen kocaeline yeni taşındım hamileyim birden mesaj geldi sosyal hizmetlerden süt kartınız çıkmıştır gelip alın diye gidip aldım imza karşılığında oradaki bayan içinde henüz para olmadığını para yüklendiğinde mesaj geleceğini söylemişti öyle de oldu kartınıza 20 tl yüklenmiştir diye mesaj geldi o zaman gidip aldım sütlerimi 😂
Sevcansevcan Ladess AA nasıl duymadinz yaa süt kartı veriliyor ya hamilelere heray süt alıyorsun marketten o kartla hatta doğum dan sonra 3 ay daha devam ediyor
Aytenmehmet Sevcansevcan Ben de ilk defa duydum sağlık ocağı mi veriyor kartı ve hangi marketlerden alınabiliyor biraz detaylı bilgi verir misiniz?☺
Sevcansevcan Şuan ben şoklar dayım 😂ablamlar hep almıştı sadece kocaeline özel olamaz bu kayıtlı olduğunuz sağlık ocağına söylüyorsunuz snra kartınız çıkıyor gidip alıyorsunuz