Busesaglamm Kızlaaar 13. Haftamdayım ayın 30’u Allah nasip ederse 16. Haftamda olacağım doktor kontrolüm var cinsiyet öğrenebilirmiyim sizce?
Nlgn16 Busesaglamm eğer bebeğin bacaklarını kapatmazsa doktorun da tecrübeli ise neden olmasın inşallah gönlünden geçen olur istediğin hissettiğin bir şey var mı 😇
2011iremokan2017 Busesaglamm bende 13. Haftada kontrolüm var öğrenirim diye umut ediyodum 16’yı mı beklemem lazım 😒
haziranin25i Busesaglamm ben 13+3 de öğrenmiştim 16 da öğrenirim diye düşünürken doktorum yüzde yüz emin bir şekilde söyledi ve 24 haftaligim hala da değişmedi ♥️🌼🧿
Btlerva Kız bebekler kendini saklar erkek bebekler gösterirler hemen demişti doktorumuz benim kızım 18 haftada göstermişti saklamıştı kendini doktor hemen söyledi bize 13.haftada kız annesi demişti ve öylede oldu ☺️ Şimdi ikinci gebeliğim bakalım hayırlısı olsun 🤲🏻
GuLay_1 22 haftalık oldum bende ayaklarini kapatıyor yukari topluyor diyor 2 aydır doktorum acaba benimkidemi kız kendini kizlar kendimi saklıyor digince bi sorayim dedim 😊
Prensees Arkadaşlar bişe sorucam geçen günde sormuştum sanırım ama ben 12+5de ikili test için gittiğimde doktorum %80 kız , yani Kıza benziyor dedı değişirmi kalırmı acaba ? Tahminlerinizi veya yasanmıslıgınız varmı
Hayatft123 Prensees 12+6 yüzde 80 kız dedi 16 haftada gıttım yüzde 90 erkek dedı hala net degl haftaya yendn cagırdı.🤩