HAU 2 gündür sırt ağrısı vardı bugün burun akıntısı boğaz ağrısı yanması olmaya başladı birazda ateşlendim kadın doğum doktoruma yazdım oda covid testi yaptırmalısın dedi acile gidip yaptırdım sizce birşey olur mu korkuyorum 17 haftalığız
Ozdmrkbraa HAU ben atlattım kuzum pozitiftim sonucunu alana kadar kendini sakinleştir en önemli etki bu çünkü
ecembugra53 HAU canım korkma bende yaptırdım hemde astım hastasıyım dua et çıkmayacak inş oyle düşün 🤲🏻
Ozdmrkbraa HAU aynen ilaç vermiyorlar sadece parol içebiliyorsun ben astım hastasıyım o halde bin şükür evde atlattım
Ozdmrkbraa atescan27 yapmaz olur muyum bir sürü şey yaptım 10 gün karantina verdiler sonra tekrar test vermene gerek yok önlem alarak devam edebilirsin dediler ama ben çıkamadım 1 hafta daha karantina da kaldım pazartesi tekrar test verecem muhtemelen negatif oldum ama görmeden inanmam çok zor
HAU Korku var sonuç gelesiye kadar kafayı yicem sanırım ya birşey olursa korkusu bende sıcak limon içip yiyiyorum mandalin kapuklarını kaynatıp içiyorum