Akrepbebek Kızlar merhaba Belçika da yaşayıp Antwerpen bölgesinde bildiğiniz Türk jinekolog var mı ? Kadın erkek farketmez.
Axel26 Akrepbebek merhaba size gulseren paliti onerebilirim. Wijnegemde muayenehanesi. Daha iyisini isterseniz Kaan Osmanagaoglunu onerebilirim Gentte.
Akrepbebek Axel26 Gülseren palite gittim canım hiç memnun kalmadım. Kaan Osmanoğlu gentte hangi hastanede çalışıyor veya bildiğin başka doktor var mı canım
Axel26 Akrepbebek Jan palfijnde calisiyor. Ama kendi muayenehanesinde ilgileniyor anadali fazla oldugu icin aylik hamilelik kontrollerine hastanede bakiyor. Uza da vardi bi bayan onun adini bilmiyorum onun disinda onerebilecegim birileri yok. Yine de arastiririm senin icin buraya yazarim.
Akrepbebek Axel26 uza da ki menekşe diye bir doktormus happy mom da ki bir arkadaş söylemişti . Çok sevinirim canım çünkü ben araştırdım bulamadım şimdiden teşekkürler 💐
Axel26 Canim simdi gordum uz Gentte Menekse goker diye birisi var ayni kisimi bilmiyorum. Ama durumun hamilelikse Gulseren hanim iyi ben cok kez gittim. Eger hamilelik icin ugrasiyorsan Kaan beyi onerebilirim.